top of page
20180603_175930.jpg

Kostvejledning til klienter med Diabetes 2,

Hjerte-kar sygdom, KOL, Parkinson mm.

 

Er du i risiko for at udvikle eller har du allerede fået diagnosticeret en kronisk sygdom, kan du i mange tilfælde hjælpe dig selv til et mildere sygdomsforløb med den rette kostvejledning, sundere kost og motion. 

Præ-diabetes behøver ikke at udvikle sig til Diabetes 2 og diabetes 2 kan stoppes i sin udvikling eller fjernes med sund kost og motion. Dette kan betyde ingen eller mindre behov for medicin i det lange løb.

Kost og motion er en vigtig del af behandlingen af Hjerte-karsygdom og kan forlænge livet med mange gode leveår.

Har du KOL eller Parkinson er dit næringsbehov ofte øget, da din krop bruger mere energi end normalt på at trække vejret og ufrivillige bevægelser. Er din appetit samtidigt lille, er det vigtigt, at din mad er energitæt, så du ikke taber dig. Med den rette kostplan, kan vi forebygge tab af muskler og deraf følgende nedsat funktionsniveau

Det er ikke nemt at stå alene med kost- og livsstilændringer. Jeg tilbyder, at lave kostvejledning- og motionsplaner, hjælper dig med både store og små skridt til at ændre vaner, vægt, hvis der er behov for det og være der når tingene går hhv. godt og mindre godt.  Ved at skabe forståelse for hvad og hvordan du kan ændre på dit eget helbred, skaber vi sammen resultater, der hjælper dig til et sundt liv.

Vi prøver at løse det sammen! Jeg glæder mig til at se dig.

bottom of page