top of page

Om Rikke Høyer

Mit navn er Rikke, jeg er gift, har tre børn, og er rundet 50 år.

Fra den nærmeste familie har jeg erfaring med diabetes 2, stofskiftesygdom og elitesportsernæring.

Hver udfordring skal have sine kost, der skal forenes med resten af familien.

Foto Cv.jpg

Med Diplom i Sundhed og Ernæring med fokus på livsstilssygdomme fra Metropol og som certificeret Slankekonsulent fra AtWork, ser jeg vores madvaner og livsstil som to sammenhængende og uadskillelige faktorer, der afgør, hvordan vi har det.

Jeg er uddannet fysioterapeut fra Skodsborg Fysioterapiskole (1994) arbejdede i 26 år i Skodsborg Fysioterapi, hvor jeg fortsat er tilknyttet som konsulent.   

I klinikken har jeg i mange år arbejdet med gravide med bækkenløsning, babysvømning, gigtpatienter, ryg- og smertepatienter og patienter med livsstilsygdomme, som overvægt og diabetes 2. Denne erfaring benytter jeg mig også af til hverdag, hvor jeg 3 dage om ugen er tilknyttet en større lægepraksis i Herlev, som konsulterende fysioterapeut og kostvejleder.

Med min brede erfaring fra fysioterapien og min kendskab til ernæring og sundhed, ønsker jeg at sætte DIG i fokus og møde dig i øjenhøjde, der hvor du er lige nu. Der er ikke noget korrekt eller forkert, og i fællesskab finder vi vejen frem for dig til et sundere liv.  Det er naturligt, at vejen frem ikke er lige og nem, men jeg ønsker at støtte dig, der, hvor og når udfordringerne melder sig.

Uanset om du kæmper med over- eller undervægt, er rask eller har en sygdom du skal lære at leve med, er ung eller ældre, lige har født eller har gener, der forhindrer dig i at træne prøver vi at finde en løsning, så du får et bedre, og sundere liv.

Vores fælles indsats kan foregå i små lukkede sessioner – bare du og jeg eller i grupper og på træningshold for begyndere og dig med skavanker, hvor vi støtter og sparrer med hinanden og gir den gas.

Jeg glæder mig til at se dig!

 

bottom of page